31 Aralık 2011 Cumartesi

Yenisi Geliyor


Mis gibi, tüy gibi hafif kalktım bu sabah...
Ve çok içten şükrettim sahip olduğum hayata...
Evet seneler eskisine nazaran daha hızlı geçiyor artık, koca diye adlandırdığımız bir sene göz açıp kapatana dek bitiyor ve o göz ile kaş arasında mutlaka üzülecek, can sıkacak, kızdıracak birşeyler oluyor ama işte baktığımda geneline çok şahane ve renkli bir hayat görüyorum ve şükrediyorum...

Bu sabah o kadar hafif ve mutlu kalktım ki yataktan, geneli çok çok güzel geçen bir senenin ardından daha da muhteşeminin geldiğini düşündüm.
12.000 km öteden bile ailemi, canım arkadaşlarımı; ne çok sevdiğimi ve ne çok sevildiğimi, özlenildiğimi o kadar yakından hissettim ki şükretmemek kendini bilmezlik, daha fazlasını istemek açgözlülük olur gibi hissettim.

Genelde buraya sadece ruhum incindiğinde birşey yazıyorum ya baktım da bu sene içinde o kadar az yazmışım ki ona da gülümsedim.

Herşey çok güzel olacak...Tabii ki yine zorlayacak, can sıkacak birileri veya birseyler olacak ama bedenim sağlam, zihnim açık, yüreğim ferah olduğu sürece onları da atlatırım evvelallah dedim.

Bu sabah saat 05:05 açtım gözlerimi, mutlu oldum, yataktan tüy gibi hafif kalktım...
Güzel bir sene bitti, daha da muhteşemi geliyor.

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. herşeyi geride bıraktım,tertemiz pırıl pırıl bir yıla gözümü açtım yeniden doğdum neler bekliyor beni çok heyecanlıyım :)

    YanıtlaSil