24 Aralık 2011 Cumartesi

GITMEDEN HEMEN ONCE # 75


Çok ama çok yoruldum bu son 5 haftada; işlerle uğraştım, içteki ve dıştaki insanlarla uğraştım ama en çok da kendimle uğraştım ve çok yoruldum. Bedenim de, zihnim de, ruhum da yorgun...Onun için şimdi azıcık ara verme, biraz uzaklaşıp sindirme vaktidir deyip topladım bavulumu, bana en iyi gelen şeyi yapıyorum ve gidiyorum.

Bedenim öylesine yorgun ki ; son iki gündür birazdan bineceğim 14 saatlik uçak yolculuğunu iple çeker olmuştum, hiçbirşey yapmak zorunda olmayacağım için. Gideceğim oraya ve hiçbirşey yapmak zorunda olmayacağım; Crown olacak, Yas olacak, Altın'lar ve daha bir sürüleri olacak ama istediğim kadar uyuyacağım, istediğim zaman istediğimi yapacağım ve bir süre bu taraftan kimse ve kendim ile konuşmayacağım...

Sözün kısası kafamı dinleyip, geleceğim...
Sözün kısası bir süreliğine fişi çekeceğim, iki dünyamla da alakamı kesip, yenilenerek geleceğim...
Tecrübe ile sabittir bu fiş çekmeler; iyi gelir bana uzaklaşmak, başka bir zaman dilimi içerisinde günü yaşamak. Ilk iki günden sonra üçüncü gün ne iş kalır telaşlandığım, ne yapılması gereken programlar. Ben uyanırım orası uyur, ben uyurum onlar yaşarlar, kesilir bağlantı.

LA beni bekler; hava güzel, bekleyenler güzel, içim yorgun ama sakin ki bu çok güzel.

2 yorum:

  1. okudum hepsini zamana bırak kendini sevgili adaşım, her şey geçip gidiyor... deniz u.

    YanıtlaSil
  2. ya ben seni cok ozluyorum, niye???mucxxx fisleri cek ama anteni de kapa sen, olur da kafamizdaki (sende de oldugunu bildigim icin soyluyorum) wireless baglantilar israr etmeye falan calisir, baglanamasin ne kalp, ne ruh ne vucud kafaya. soyle bir ctrl + alt + canc yap acinca sadece onemli seyler silinmemis olsun ancak.

    DOA

    YanıtlaSil