22 Şubat 2012 Çarşamba

BEYAZ KUTU


Dağa gidelim, renkleniriz biraz dedik, gerçekten de renklendik...
Gözgözü görmeyen bir kar firtınası sonrası şaşırtıcı şekilde güneşli, mis gibi, yumuşaşık bir havaya uyandığımızda, ayak değmemiş beyazların içinde renkli penguenler gibiydik.
Bol oksijen, içini ısıtıp yüzünü güldüren güneş ve son dakika suprizi arkadaşlar sayesinde havamız iyi, neşemiz yerindeydi...
O kadar hafifdik ki; cumartesi-pazar aralıksız arayan şöför ercan bile çelip de aklımı, bozamadı keyfimi. Ne cevap verdim ısrarlı çaldırmalarına ne de merak ettim; zira bazı şeyleri merak etmemek, herşeyi bilmemek lazım.

Gittik, renklendik, neşemiz yerinde döndük işimizin başına...

Iyi geldi beyazlarla kaplı dağ havası...

Döneli üç gün oldu ve bugün ofise beyaz kağıtlarla kaplanmış bir kutu geldi; açtım sakince...Biliyordum içinden ne çıkacağını onun için sakindim zaten de birden dökülünce herşey önüme, içim kötü oldu; sustum yine sakince.  
Tutmadım bu sefer kendimi, bıraktım gözyaşlarımı, aktılar sessizce...
Bir el hareketi uzaklaştırdı herkesi, ofis sustu, herşey durdu, bir Demet (eski d.p.s ) oturdu karşıma bekledi hiç konuşmadan, sesini bile çıkarmadan bu sefer çaresizce...
Belki de aynı şeyleri düşündük sessizliğin içinde ve birden kalktık hafifce...

Kötü geldi beyazlarla kaplı kutu...

Ama sorun değil, öğrendim ya artık benim göbek adım direnç diye; direnmeye devam ediyorum, hem de bu sefer eskisinden de kolay.Ve en sağlam direniş kalbi temiz tutmak biliyorum.
Ben de kalbim temiz, ruhum hafif devam ediyorum. Sadece neşeli şarkılar dinleyip, ortamı keyiflendirip, o özlemini duyduğum kahkalarımı atıp yola devam ediyorum.

Yol uzun, duracak duraklar çok, hergün yüzünü bir şekilde güldürecek olay ve insan bol; Azra(crown) var,Selin(little budha),Yasemin(yas), Elif(e.e), Idil(i.k.d ), Zeynep(zey) var, Tim(Timur), SedaUlku(flavia), Umut(pamuk), Filiz(madame marika), Demet(d.p.s), Simone(mr.italy), Paola(amour) var, Reyhan(rey), Ayşecan(anotherstar), Selin S.(simounpur),Verda(VA), Evren(esmeralda), Antonio(gallo), Alex(uga), Bilge(bilge) ve daha bir sürüleri var. 

Sorun yok yani; malzeme bol, gülüp eğlenecek, kafayı önce yorup sonra dağıtacak çok şey var şükürler olsun...



visitor ; big boss PALAZZI
sigarayı bırakma denemesi nr.42 , nikotin bandı gün 1.

7 yorum:

  1. sana kocaman kırmızı bi kutu göndericem içi boş. içini istediğin gibi hayatla doldurasın diye ;)
    bilge

    YanıtlaSil
  2. Tahir yokmus, Zuhre bir 'yok'u sevmis.
    DOA

    YanıtlaSil
  3. Yine muazzamsin, o kadar gercek ki yazdiklarin.Hepimizin hayatindan bir parca iceriyor; yalniz bizlere senin kadar guzel ifade yetenegi bahsedilmemis.
    Yine burnumun diregini sizlattin.Cok acayip bir kudret bu sahip oldugun.Paylastigin icin cok ozel hissettiriyorsun.
    ULKU

    YanıtlaSil
  4. Geconti bile "eski geconti" olduktan sonra bir degil 10 tane beyaz kutu gelse kac yazar artik? :)
    AZRA

    YanıtlaSil
  5. bu zamana kadar cok yazi okumusumdur ama bu kadar derin ve icteni cok nadir.. Bunlari hissedebilmek, yaziya dokebilmek, bunca guzel dostlugu kurup yurutmek buyuk deger.. Duygular gelir gecer ama kisilerin zenginlikleri hep onlarla kalir, sen derya deniz zenginliklerinle cok kiymetli birisin.
    Nazlı

    YanıtlaSil
  6. şükürler olsun ki sen varsın esas...
    sen yazdıkça sanki ben döküyorum içimi, konuşmadıklarımı, söylemediklerimi hatırlıyorum, paylaşmak gerek, konuşmak gerek, sen yazdıkça bunu anlıyorum...cok degerlisin bunu biliyorum...o kadar şeffaf ve gerçek ki yaşadıkların, beyaz kutular olacak hepimiz için, kaçarı yok ama bence sen bunlarla baş etmeyi çok iyi öğrendin, halı altına süpürmeden, gerçekten karşısına çıkarak problemlerin cesurca...herşey çok güzel olacak biliyorum, bunu hissediyorum, geri gelecek kahkahalar, çok yakında....
    idil

    YanıtlaSil
  7. Güç, ne kadar saklı olursa olsun,direniş, onu ortaya çıkarır.

    YanıtlaSil