11 Mart 2012 Pazar

KIZDIRMAYIN BENI


Hava eksi 5 derecede bile olsa, giyilecek ise o elbise altına 12 pontluk louboutinler, hiçbir güç bana çorap giydiremeyeceğinden çıplak bacakları gören istinasız herkes, bazen şaşırarak bazen de yadırgayarak "üşümüyor musun" diye sorar ve ben de istisnasız her seferinde " üşüyorum elbet, biyonik değilim ya ama gel gör ki susuzluk hiçbir şey, imaj herşey" diye cevaplarım, gülüşürüz hepberaber.

Gülüşürüz ve mutlaka üzerine bir de geyik döndürürüz ama aslında ben ciddiyimdir ve önemlidir bu imaj meselesi; zira kendimizi ortaya koyuşumuzdur.
Her şart ve koşulda, herkese ve hayata karşı duruşumuz, kendimizi gösterme şeklimizdir imaj.
Onun için ya olduğun gibi görüneceksin ya da göründüğün gibi olacaksın ki durumlar karşısında çelişkili hareket sergileyerek zedeleyip imajı, akıllarda soru işaretleri bırakmayasın.

Kızgınlıksa kızgınlık, acısı ise acı neyse işte yaşadığın; her daim yaşının, konumunun, tecrübelerinin gerektirdiği gibi davranıp, yapman gerekeni asaletini bozmadan yapacaksın. Çocukluk yaşları çok geride kaldı artık, hayat da kısa ama o kadar  da değil olduğundan ne zaman kendini geri çekmen, ne zaman durman gerektiğini bilip, tırmalamaman gereken yerde çok da ısrarcı olmayacaksın ki "yuhhh! bu kadarı da fazla artık" dedirttimeyip, komik duruma düşmeyecek ve daha önceleri yarattırdığın düşüncelere ihanet etmeyeceksin.

Ne ise derdin, kendi kendine kuyruğunu sıkıştırmış kedi misali hırçınlaşmayacak, düşüncesizlik boyutuna geçip, daha fazla insanların kalbini kırmayacak, onları daha da fazla kızdırmayacaksın.

Off be Istanbul, ne güzel keyfim yerinde, ruhum hafifti; gelir gelmez, daha ayağımın tozu üzerinde böyle can sıkılınır, insan bu kadar kızdırılır mı?
Hah "düzgün kızmış"! Bilirim ben, gördük ve halen görüyoruz o düzgün anlayışını da konumuz o değil...Mesele düşüncesizlik, mesele cüret, mesele yaşananlara şimdiye kadar yapılmış en büyük ihanet!


visitor; Lobsang




FOTOGRAF ; Seb-i Arus http://instagr.am/p/ZeF0R/  by BEBISH
MUZIK ( yazarken ) ; Sultanım by RAHMAN ALTIN



3 yorum:

  1. peki ama ne zaman beni yemege gotureceksin? belki gormek istiyorum belki anlatacaklarim var belki sadece simarik simarik talep ediyorum :) ayrica cts gecesi senin adina domuzluk yaptim :)) merak ettin degil mi? evet evet iyi bildigin itligimi senin adina yaptim. eh ara konusuruz, anlatirim.
    bu arada senin resimlerin kadar ulvi degil ama bence sen biraz bu sitelere bak, eglencen artsin, bana sonra tesekkur edersin :)

    http://ffffound.com/

    http://jjjjound.com/

    YanıtlaSil
  2. Mutecaviz bir durum...
    Sinem

    YanıtlaSil
  3. Al benden de o kadar!!!
    L.Buddha

    YanıtlaSil