14 Eylül 2009 Pazartesi

uyku...bir garip durum

Bir uyku halidir gidiyor..Gece yatmamak,sabah da kalkmamak..uyumak,uyumak,o yastıktan kafayı hiç kaldırmadan,yemeden ,içmeden uyumak...

Eskiler ortalıktalar devamlı!
eskiler her yerde ;eskiler internette,alışveriş merkezlerinde,sahilde,rüyalarda..tas tamam ,eksiksiz...ama yenisi yok..uyuyunca böyle oluyor herhalde..bir garip durum...

Robert Kolejin ilk günü,çok heyecanlı birgün..Yorucu ve uzun bir maratonun sonu ama daha uzun ve yorucu olanında başlangıcı aslında..off of hiç bitmiyor nedense?

Meltem Cumbul evinin manzarası için 70 yıllık kayın ağaçlarını kestirmiş, doğru mudur bilemem ama doğru ise "yuhhhhh" diyorum kendisine...en çok orman yangınlarına üzülüyorum,her yazın olmazsa olmazı binlerce orman yangını haberlerinde içim çok acıyor,elden birşey gelmiyor.

Uyku bırakmıyor ,eskiler niye etrafta dolanıyor acaba , gerçekten garip bir durum ......


real time - 14.09.2009 ,18:56

2 yorum:

  1. robert kolejin ilk gunu benim icim uzun suren bir emegin ve duanin gerceklesmesiydi. hayatimin en guzel gunu robert koleji kazandigimi ogrendigim gundu. ilkokul besinci sinifta bir yil bouyunca roberti kazanmak icin her gece dua etmistim. ozel ders aldigim hoca kazanacagimdan emindi, cok calistim cok istedim.. kolej sinavi ve buyuk husran. cok az bir puanla kacirmistim. iki soruyu kaydirmisim bunca emek bosa.. aslinda bircok kisi benim gibi uskudar amerikani kazaninca belki de sevincten havalara ucar ama ben kahrimdan oldum. sabaha kadar agladim. uskudar amerikana gittigim hergunden nefret ettim. suc o sirin okulda degildi ama butun hayallerim yikilmisti bir kere. ama umudumu kaybetmedim, calistim. bir sene sonra robert kolejin actigi gecis sinavina girdim. bu sefer hic beklentim yoktu kazanacagima dair ama ben silivrideyken mutlu haber telefonla geldi. sevincten kelimenin tam anlamiyla cildirmistim. bir okul bir hayal bu kadar mi onemli olur 11-12 yaslarindaki bir cocugun hayatinda. robert kolej cogu zaman beklentilerimi karsilamadi hatta 18 yasina dogru yasadigim bunalimli gunlere neden oldu belki ama ben bu guzelim okulu kazandigim icin allaha hep sukrettim. simdi de orada okumayi benim kadar cok isteyen yakisikli delikanliya bir omur boyu basari ve mutluluk diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. o kadar guzel anlatmışsın ki , okurken gerçekten tüylerim diken diken oldu....

    YanıtlaSil