17 Nisan 2010 Cumartesi

Nihayet


Çok bekledik, çok heyecanlandık, çok gözyaşı döktük ilk karşılaştığımız andan itibaren ama hepsine değdi. Yumuşacık, rüya gibi, tam hayal edilen gibi birşey çıktı ortaya.

Deniz bahar yağmurları ile, bereketi ile, güzelliği ile bu sabah 08.40 da dünyaya gözlerini açtı. Simsiyah ve upuzun saçları, pembe beyaz cildi ve şaşılacak şekilde çekik gözleri ile ilk görüşte hepimize kendisini aşık etti.
Herkes birine benzetmeye çalıştı ama ben kimseciklere benzetemedim, sadece çok şeker ve inanılmaz olduğunu düşündüm.

Acayip bir bebek, acayip acayip acayip bir bebek. Laf istiyor, konuşunca susuyor, sana cevap veriyor kendi dilinde. Kimden aldığı belli olmayan çekik gözlerini açıp kocaman etrafa bakıyor, kim bunlar, nereden çıktılar der gibi, tanımaya çalışıyor. Anasının memesinden hiç ayrılmak istemiyor, daha havada kapıp memeyi cork cork emiyor seni hayretler içinde bırakarak.
Tenine dokunmaya kıyamıyorsun ama öylesine yumuşak ki dokununca bırakamıyorsun, kokusu öyle güzel ki içine çekiyorsun ama doyamıyorsun, kaşık kadar suratını avuçlarının içine alıp sıkmak, içine sokma istiyorsun. Hap kadar, göğüs iğnesi gibi, kafayı yaslayınca omzuna ondan hiç ayrılmak, yerinden kıpırdamak istemiyorsun; orada onun ile kurduğun kontakta kalmak istiyorsun sonsuza kadar, başka hiçbir yerde olmak istemiyorsun, başka hiçbir şey düşünmüyorsun. Büyülü gibi birşey yani, yumuşacık, rüya gibi, inanılmaz.

Tanrım seni onu sakın; tüm kötülüklerden, hastalıklardan ve nazarlardan koru!

2 yorum:

  1. Canım benim, çok kısa zaman önce aynı heyecanı biz de yaşadık ya, bu yazınla gözlerim doldu (duygusalım malum :))
    Deniz, güzel bir ömür geçirsin, ona "meme azmanı" diyebilirsiniz, benim oğlan gibi :)
    Şekerleri de harikaymış bu arada Deniz'in.

    YanıtlaSil
  2. Amiiiiinnnnn....

    Güle güle büyüsün.. sağlıklı olsun.. mutluluk/huzur dolsun..

    YanıtlaSil