15 Aralık 2009 Salı

Gitmeden Hemen Once ≠ 3


Yollara düşmek de birşey yok, alışık bu beden bu bitmez bilmeyen yollara da, yine o heyecanlı, beklentili yolculuktan birine çıkıyorum.
Yine havaalnında, herzaman ki yerimde, yine bilgisayarım önümde ama aklım ahhhh nerelerde?
Yine bu sabaha kadar hiçbirşey yapmayıp, yine herşeyi son dakikaya bırakıp, heyecanıma stress kattım ama hazırlıklar tamamlandı, alınması gerekenler alındı ve yine oturup koltuğuna etraftaki enteresan tiplemeleri ile dolu havaalanı insanları seyre dalınarak uçak beklenilmeye başlandı.

Pazar günkü madama marika'nın leziz kahve tellerinin açılmaması, sabah uyanılan inanılmaz güzel rüya ve sabah ve öglen ondan gelen mesajlar, bastırmaya çalıştığım heyecanımı iyice arttırdı.
Söz vermiştim kendime, kendi tuzağıma düşmeyeceğim, eskiden yaptığım şeyleri yapmayacağım diye ama bu kadar oturmuş karakter bir ayda, bir kararla hemen değişmiyor işte. Söz vermiştim kendime beklentiye girmeyeceğim diye ama kalbine hiç hükmedemeyen bu kadın yine beklenti içinde, pır pır yola çıkıyor işte..

Hemen görmeyeceğim onu, önce halletmem gereken işleri halledip, öyle gideceğim yanına...Bu sefer o da bekliyor, bu sefer güzel olacak herşey...

5 yorum:

  1. O zaman iyi yolculuklar diliyorum, sanırım bir aşk vakası da var yolculuğun kalbinde.

    YanıtlaSil
  2. aynennn oyle Berrak, cok tesekkurlerrr buarada:)
    bir de yola cikabilsek iyi olacak, bir saattir ucagin icinde bir grup japonu bekliyoruzz..allahtan yanimda turk k. var, devamli birseyler anlatiyor da dikkatimi dagitiyor..
    Ahhhhhh tam bu dakikada japonlarda geldi, hadi bakalim yumusacik bir ucus olsun; kus gibi kalkalim kus gibi inelim..

    YanıtlaSil
  3. İyi yoculuklar den, umarım bu sefer gerçekten güzel olur her şey.

    YanıtlaSil
  4. çok ama çok bol şans :) hayalinden de öte olsun! ee

    YanıtlaSil
  5. cok tesekkurlerrr Asli, iyi ve samimi dileklerin icin veeee e.e'cim, canimin ici direk aldim enerjini...:)

    YanıtlaSil