7 Aralık 2009 Pazartesi

Kirpi


Şu an, şu dakikada dünyanın en mutlu insanlarından biri ben olabilirim. Öyle ki kalbim çarpıyor, yüzümde salak bir gülümseme, nefes almakta zorluk çekiyorum.
Şu dakika başımdaki belaların hiçbirinin bir önemi yok, umrumda bile değil; ben renkli balonlar yapmıyorum, onların içine bindim havalarda uçuyorum.
Yazmak istiyorum ileride unutmamak için ama sanki yazarsam büyüsü kaçacakmış gibi de korkuyorum.

O da beni seviyor, O da beni istiyor...

Korkuyorum demeyi ihmal etmiyor, bir kirpiye döndüm, kapandım demeyi unutmuyor ama ben de seni unutamadım deyiveriyor kendince...
Sorgulamalar başlamıştı ya, henüz nokta konulmadı, yaşanacak birşeyler daha var demiştim ya, işte başladık...Bundan sonra bir nokta konulacak, yaşanacak yaşamamız gerekenler ve öyle bir sona ulaşılacak. O sonda benim bu şehri terketmem olacak....umarım....

4 yorum:

  1. Vuuuuu....

    E hayırlı olsun bakalım.. güle güle kullanasın.. başında paralayasın.. bir yastıkta kocayasın.. kırmızı pabuçlu, boy boy çocuklar yapasın..

    Unuttum ben o mevzuları.. pek bir fresh eyledi... pek bir nane şekeri etkisi yaptı yazın...

    Güpgüp ne güzel şey:)

    YanıtlaSil
  2. hayat bu, olmayacak seyler oluverir birden boyle gum gum attirir kalbi...unutulmaz oyle seyler...unuttum demek olmaz...deme sen de oyle..

    sonu ne olacak bilmiyoruz tabii ama simdilik bir baslangic yetiyor bana:)

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel, umarım seni mutlu eden bir başlangıç olur, yazında içindeki sevinç dışarı taşmış resmen.

    YanıtlaSil
  4. cok tesekkur ederim Berrak; bu blogun en güzel taraflarından biri de bu işte...yani seni tanıyan ve seven herkes bu dileklerde bulunuyor tabii ama bir de hayatın boyunca varlığından beri haberdar olmadığın "yabancılar" zaman ayırıp 2 dakikada güzel dileklerini iletiyor ya, bu kadar dua ile sonu kesin iyi olur diyorsun:)
    sevgiler

    YanıtlaSil