23 Aralık 2009 Çarşamba

YAPMAAAAAAA !



Içim karardı bugün...Gün boyu, noel arifesinde olmamıza rağmen burada olan mattarollo'nun, her daim hareketli ritmine bayağa bir iç sıkıntısı ile ayak uydurmaya çalışmak, iş dışında hiçbirşeyde konsantre olamamak, üstüne tem'deki zincirleme kaza ile 2,5 saat arabaya tıkılmak ama en çok da içimdeki boşluk hissini dolduramamak, rengimi aldı, kararttı bugün beni...

Kötü şeyler düşünüyorum, aptalca senaryolar, kendi tuzağıma düşüyorum eski alışkanlığımla...
Yapma den'cim, aklını, herkese açık yüreğini ama en çok da gönül gözünü sevdiğim, yapma.
Aklına gelen başına gelir, yapma.
Rahat ettir biraz kendini, yasla sırtını 3 kıtadaki arkadaşlarına, hepsi orada hepsi hazırda.
Yasla sırtını zamana.
Sevmiyorsun sen de bu duyguları, kızgınlıkla kalbini karartma.
Aldın alacağını, sabırsızlanma, huzursuzluk yaratma, daha fazla şımarıklık yapma...

Al işte bunları oku, hatırla, küçük ve değersiz (paoletta) detaylara aklını takma. YAPMA! Beni de daha fazla zıvanadan çıkarma....hahahahaha komik geldi birden, bi kızdım kendime!

crown : "likes it" yaptım ama...hayat zaten çok kısa be güzelim, aşkı bulmuşken onu kaybetmeye, onsuz biran bile geçirmeye değer mi? Iş şimdi bunu, o koca kafanın kulağına üflemekte!!! Biliyorum bir yol bulacaksın sonunda...Içimdeki Miranda sonunda istediğini elde ettiğinde mutlu olacak mısın emin değil ama içimdeki Charlotte biliyor ki...You 2 are going to end up together!!!


amouur : Ok la serata e' passata anche bene...Vedremo domani..Tu come stai? Non pensare, non immaginare...Ti prego...Riempiti la testa di cavolate. Anche tu devi alleggerire e spegni quel cazzo di computer...Devi riposare e fare bei sogni, questa volta x te

3 yorum:

  1. "İçimdeki boşluk hissi" : çok fena bir durum,çok iyi anladım seni, beni de kimi durumda yakalayan ve içimi kemiren bir şey. bu geziden tam beklediğine ulaşamamış, bir eksiklik kalmış olarak mı döndün acaba.

    YanıtlaSil
  2. Kolera Gunlerinde Aşk yazısında bir ifade eksikliği var, çevremin heyecanlı tepkisi ve senin sorun ile kesin emin oldum...Belli ki hissettiklerimi ve hissettiklerini anlatabilmişim ama herhalde çok duygu yüklü olduğundan, aslında bütün soru işaretlerim yok olsa da artık, sonuçta istediğim sonu yaşayamacağımı anladım. Cok uzun zamandır bu duygu ile yaşıyorum ben, hep bir ümit, hep belki bir günler vardı ama bir anda sonu olamayacak birşey olduğunu öğrendim...Evet kesinlikle tam beklediğim daha dogrusu hayal ettigim seye ulasamadan geldim ve evet bu onun boşluğu ve evet şimdi biraz hazımsamak lazım olan bitenleri...

    Senin ise için gerçekten anlamda için dopdolu, yazılarında belirtmiş miydin ne kadarlık olduğunu şimdi anımsayamadım birden ama eminim minik oğlunu kucağına aldığında bu boşluklar sonsuza dek kapanacak, hiçbirşeyin eski önemi kalmayacak, merak etme :)

    YanıtlaSil
  3. Den, aslında yazını okuyunca çok daha eski zamanlara gittim, şu zamanlarda yaşadığım bir boşluk değildi. Ama öyle bi içime işlemiş ki, biri tasvir edince hemen hatırladım.
    Bu arada aklıma geldi. Herkes için öyle midir bilmem ama benim için aşk umudun bittiği yerder biter. Umut devam ettikçe aşk vardır, bilmem senin için de öyle mi?

    YanıtlaSil