19 Mart 2010 Cuma

GItmeden Hemen Once ≠ 7


Yazacak çok bir şey yoktu; hergün bir öncekinden farklı ama bir o kadar da bir öncekinin tekrarı günler geçirip duruyorum. Her sabah zorla, neredeyse sürünerek yataktan kalkıp, kimse o gününün adamı alıp sabahtan akşama toplantılar yapıp, gece yemeklerinden sonra eve dönüp, sadece çalışmak için yaşamıyorumu kendime ispatlamak inadıyla olsa gerek gece geç saatlere kadar kendim ile ilgileniyorum ve bu yüzden her sabah zorla, neredeyse sürünerek yataktan kalkıyorum...Ama keyfim yerinde, mutluyum garip bir şekilde. Devamlı yeni birileri giriyor ofis hayatımıza, bazıları hemen yok oluyorlar ama kalanlardan memnunum..l'ombra son iki haftadır beni en çok güldüren; bilinçli yapmıyor tabii. O kadar çocuk gibi ve o kadar bizim dünyamızdan uzak ki, başkasında kesin kızacağım birşeyde onda kızamıyorum, gülüyorum.

Yoktu bu seyahat hesapta, gelecek haftaya kadar hareket etmeyi planlamıyordum ama arayınca camellini, gelsen iyi olur deyince, hazır THY super bir hareketle Bologna'ya direk de uçuş koymuşken olur dedim, sorun değil dedim, gelirim dedim.. Gideyim tabii ne olacak ? Nasıl olsa bugün gelenler geri dönüyor, nasıl olsa geride bıraktığım yapmam gereken çok önemli bir şey yok. Giderim, yarım gün camellini ile çalışırım, haftasonu burada uyuyacağıma orada uyurum, morali ve sabrı iyice bitmiş amour 'a destek veririm, Ferzan'ın son filmi Mine Vaganti'yi seyrederim, sonra paşa paşa geri dönerim..

Olur tabii, gayet güzel olur...Yorgunum şimdi çok ama bu akşam bir vardın mı odama, yatarım saatlerce , geçer gider...
Hem biraz yalnız kalmak iyi gelir, bu yolculukların en çok bununu seviyorum. Kimse ile konuşmak zorunda olmamayı, oturup köşemde etrafa bakmayı, birşeyler okumayı, birşeyler yazmayı ama istemedikçe kimse ile konuşmak zorunda olmamayı seviyorum.

3 yorum:

  1. İyi yolculuklar.
    Ben 3 haftadır izindeyim, şuna karar verdim: işe gitmek en basitinden bir sosyalleşmekmiş.
    Tabi alışkın olmadığım için de çalışmayan insanlardan oluşan bir çevrem yok, genelde yalnız takılıyorum. Bu da bir süre sonra garip bir hale sokuyor beni.
    L'ombra yakıştırmasını sevdim, sanırım karakter ile de güzel uymuş.

    YanıtlaSil
  2. Bu arada Ferzan'ın yeni filmi buraya ne zaman gelecek acaba, yoksa geldi mi? Heyecanlandım

    YanıtlaSil
  3. keyfini çıkar bugünlerin demek geldi içimden Berrak; sanırım çok kısa bir sure sonra mum ile arayacak hale geceleceksin :)
    Bazen yalnız, kendin ile kalmak iyidir gibime geliyor bana.
    Ferzan'ın son filmi Mine Vaganti 12 Mart'ta Italya'da gösterime girdi ama Istanbul'da ben bir yerde rastlamadım garip bir şekilde..Onun için birşey söyleyemeyeceğim ama kaçırmadıysam buarada, seyreder sana güzel mi değil mi söylerim :)

    YanıtlaSil