8 Ekim 2009 Perşembe

Fransız Gelin




Bah ile Loli evleniyor , ne müthiş, ne sevindirici bir haber.


15 yaşından beri tanıdığım ve bazı açılardan benim erkek versiyonum olan bu adam,öyle kolay bir adam değildir.Çok zeki, zekasının çok farkında, çok lider, her daim varlığını hissettirmek , vurdu mu masaya etrafı titretmek isteyen türlerden. Ama duyguludur da, dinler, düşünür, derdinin ortağı olur. Korumak, kanatlarının altına almak ister. 
Zor bir adamdır, zor bah, öyle bizim gibi kolejli, kendi ayaklarım üzerinde dururum, dilediğim gibi yaşarım istediğimi de yaparım kızların adamı değil yani. 
Aldığı eğitim, sahip olduğu vizyon ve yaşadığı hayat ile bağdaşmıyor gibi görünse de bu karakter bir aile mirası ona. Çoğu zaman böyle olmayı kendi seçmedi diye düşünürüm. 17 yaşında ailenin en büyük çocuğu olarak omuzlarına yüklenen kocaman kocaman sorumlulukların sonucudur bu bana göre.
Çok şey yaşadı çok şey gördü...Ölüm gördü, hastalıklar gördü, tekrarlanan iflaslar gördü. Ama hiç birinde yıkılmadı, ona yüklenen " ailenin reisi " rolü vardı ya işte ona hiç ihanet etmedi, hep yola devam etmenin çaresini arayarak.


Loli ise çocuk denilecek yaştan itibaren dünyanın çeşitli ülkerinde yaşayan, tesadüfen tanıştığı ve aşık olduğu bu adam için İstanbul'a yerleşen, çoğu zaman beni hayretlere düşürecek kadar, deyim yerinde ise erkeğine hürmet eden bir Fransız, bir Parisienne...

Ve şimdi evleniyorlar , çok da iyi yapıyorlar. 
Loli doğru bir kız bah için. O daha evlenmeden, iyi günde kötü günde beraber olacağını, zorluklarda onu yalnız bırakmayacağını, ne olursa olsun onu hep sevip, hatta yeri geldiğinde onu taşıyacağını gösterdi. O bunların sadece bir sözden ibaret olmadığını ispatladı. 


Bize de Mayısda Paris'e gidip, bu güzel ikilinin düğününe şahit olmak kaldı...Çok da şahane oldu açıkçası..








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder